Esküvői pasztel dekoráció


Ha kerülni szeretnétek az erős, élénk színeket, az erőteljesebb formákat, és személyiségetek inkább visszafogottan elegáns, a pasztell dekoráció remek választás lehet a ti nagy napotokra!
Az esküvő egyik legfontosabb eleme az esküvői helyszín dekorációja. A dekorációt úgy válasszátok ki, hogy az tükrözze a világról alkotott véleményeteket, a személyiségeteket, rólatok szóljon. Olyan legyen, amilyenek ti vagytok! A nagy napotokra egy olyan környezetet teremtsetek, amiben jól érzitek magatokat!

Pasztell esküvői dekoráció színek

A pasztell dekorációt a letisztult, visszafogott, lágy színek és formák használata jellemzi. Kedvelt pasztell dekorációs szín többek között a barack, a mályva, a fehér, a bézs, a púderrózsaszín, a menta, a halvány kék és a halvány sárga. Ezek a színek könnyen megtalálhatóak a virágok között is, legyen szó menyasszonyi csokorról, vagy asztali virág díszről. Gyakori dekorációs elem még a csipke, az egyszerűbb kialakítású virág vázák, mécsestartók és a halványabb, áttetsző anyagok.

A pasztell dekorációs stílus, a pasztell dekoráció színei az esküvő minden részében megállják a helyüket. Ha eldöntöttétek, hogy ez a stílus az, ami a legközelebb áll hozzátok, már az esküvői meghívókban is jelenjenek meg a pasztell dekoráció elemei!
Az esküvői meghívó fontos szerepet játszik az esküvő szervezésében. Ez az első tájékoztató az eseményről, ezzel teszitek az első benyomást a vendégekre. A megfelelő stílusban készített meghívó előrevetíti a rendezvény stílusát, így a vendégek tudni fogják, hogyan készüljenek arra.

A pasztell dekoráció népszerűsége évtizedek óta töretlen. Nem csoda, hogy nagyon kedvelt a párok között. Romantikus, elegáns, kellemes környezetet biztosít, szinte észrevétlenül teszi hangulatossá az esküvőt.