Rólam Mondták


 Szia Merci! 
Szuper volt, csodaszép volt a dekoráció, mindenki el volt ájulva. A képeken is visszajön, hogy mennyire harmonizált minden. A következő partyt is veled csináljuk ugyanitt 🙂 Köszönünk Mindent! Puszi:Ági és Máté és Apuék:)

 

 Merci, nagyon köszönöm 
a képeket és legfõképp azt,
amit a szombati nagy napunkért tettetek 🙂
Imádtuk és élveztük az első percétől az utolsóig! A dekoráció olyan pont olyan volt, amilyennek elképzeltem, egyszerűen elegáns és köszönöm az extra dekorokat is, annyira összhangban volt minden, engem elvarázsolt, amikor megérkeztünk!
A vacsora kitűnő volt és bőséges, külön köszönet a chef-nek érte
és nagyon jó volt hozzá a Rosé is 🙂
Hálás köszönet az egész csapatnak az udvarias vendéglátásért és az egész estés kitartásért. Őszintén megmondom, nagyon sok étteremben jártunk már, de engem már az elsõ találkozáson is ez fogott meg, hogy hihetetlen profi módon végzi / végzitek a dolgotokat, egyszerre éreztem magam tökéletesen kiszolgált vendégként és egyben otthonosan is.
Egyszerűen nem tudnék olyat mondani, ami ne tetszett volna, minden elemében
és minden percében tökéletes volt, köszönjük Nektek és bízunk benne, hogy évről-évre újra találkozunk nálatok július 13-án a házassági évfordulónkon 🙂
Millió Puszi!
Gyuri & Lívia

 

 Kedves Merci! 
Köszönjük komplex és mindenre széleskörűen kiterjedő lelkiismeretes munkádat, és kitartó segítségedet, a majd az egy éves felkészülési időszakban is! Hogy segítettél nem csak az éttermet érintő teendőkben, hanem az éttermen kívüli egyéb kreativitást igénylő ötletelésben, tanácsadásban is, mert Nélküled nem mentek volna ilyen gördülékenyen a dolgok!
Az esküvő napján is köszönjük a munkádat, hogy minden helyzetben ott voltál velünk, ezért biztonságban voltunk és nem kellett meglepetésektől tartanunk! A Krisztiánt is akkor is kihúztad a pácból, amikor a legnagyobb szüksége volt rá!! (éneklés ..:))- Az étel nekünk teljesen rendben volt, maximálisan elégedettek vagyunk vele. A szarvas pörköltre nagyon kíváncsiak lettünk volna, bár odáig nem jutottunk el, úgyhogy azt majd valamikor bepótoljuk!
– teljesen elégedettek voltunk a pincérekkel is, főleg a Jenővel! 🙂 – elszámolás részünkről rendben volt
– dekoráció nagyon tetszett nekünk, nagyon szép lett, az étteremről tudtuk, hogy szép, es a dekoráció is nagyon illett oda szerintem.Összességében minden tökéletes volt, így utólag is Nálatok szerveztük volna! A násznépen is látszódott az elégedettség, hogy ámulnak a helytől mert tetszik nekik, es a hangulat is frenetikus volt szerintünk!:) bár a vendégek kikérdezése még csak mostanában következik majd, de az a lényeg hogy nekünk nagyon tetszett , es mi nagyon jól éreztük magunkat! :))Köszönjük Neked Merci!

Örök hála,

Dea & Krisztián

AZ IFJ. SZABÓ CSALÁD

 Kedves Mercedes! 
Minden tökéletes és csodás volt, ahogy annak lennie kell. Még többet is kaptunk, mint amit kértünk: pl. masnik voltak kiakasztgatva az étterembe vezető lépcsőkorlátra, plusz felirat volt a főasztalon, a szabadtéri szertartáson a vendégváró üdítők és sütemények felkínálására szolgáló könyöklőasztalok is feldíszítésre kerültek, pedig ezek nem is voltak előzetesen leegyeztetve.
Egyébként minden dekoráció az előzetesen leegyeztetettek szerint lett elkészítve, a speciális kéréseimet is megoldottátok, elképzeléseimet tiszteletben tartottátok (pl. új szőnyeg, váza beszerzése). Nagyon tetszett a harmónia a virágok kapcsán: pont ugyanazt a színvilágot, virágtípust, stílust idézte a menyasszonyi csokor, a főasztaldísz, a dobócsokor, a szülőköszöntő virág és a férfiak kitűzője.
Minden időre elkészült, az előzetes egyeztetések pedig mind rugalmasak voltak. Korrekt áron kiváló szolgáltatást kaptunk, másnak is bátran foglak benneteket ajánlani!
Üdv:
Szandra
 Kedves Merci és Kati! 

Most, hogy visszatértünk a szürke hétköznapokba, szeretnénk mindketten köszönetet mondani a profi szervezésért és a sima lébonyolításért. Az összes vendégünk nevében állíthatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat és ha lehetne minden hétvégén buliznánk nálatok! 🙂

Ha Edinburghban jártok, mindenképpen térjetek be hozzánk egy kávéra!

Nagy köszönettel

Mr and Mrs Vass